Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Ontdek de Techniektuin: jouw startpunt in de wereld van techniek!

Datum en tijd
Einddatum

Het WerkgeversServicePunt ZKIJ, Techport, het NOVA College en vijftien technische bedrijven hebben de handen ineengeslagen. Zij willen jou de kans geven om te ontdekken of werken in de techniek iets voor jou is.

Afbeelding
4 mensen werkzaam in de techniek met machines

Een baan in de techniek betekent een stabiele baan, met een goed salaris en met veel doorgroeimogelijkheden, want er is en blijft de komende tientallen jaren ontzettend veel vraag naar technisch geschoold personeel. Er liggen dus volop kansen voor gemotiveerde en enthousiaste mensen zoals jij!

Hoe werkt de Techniektuin?

De Techniektuin IJmond duurt twaalf weken. Tijdens de eerste zes weken ontdek je welke richting binnen de techniek bij je past. Je kunt o.a. snuffelen aan installatie-, proces-, metaal-, elektrotechniek en isolatietechniek. Naast les van docenten, krijg je ook gastlessen van echte vakkrachten van de aangesloten bedrijven.

Samen met de docenten kijken jullie welke richting het beste bij jou past. Aan de hand van dit advies ga je zes weken stagelopen bij een bedrijf. Je wordt tijdens dit hele proces begeleidt door een mentor en een begeleider vanuit het bedrijf.  Bevalt het jou en het bedrijf na de stage, dan biedt het bedrijf jou een contract aan.

Meer informatie en aanmelden