Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

IJmond Zuid-Kennemerland On Stage

Datum en tijd
Einddatum

VMBO On Stage is een landelijk initiatief met het doel om jongeren op het vmbo te ondersteunen in het opbouwen van hun (beroeps)netwerk. Ook in onze regio vindt het plaats. On Stage bestaat uit een Beroepenfeest en een daarop aansluitende Doe-Dag.

Afbeelding
On stage ZKIJ

Op het Beroepenfeest van 5 maart gaan leerlingen van het vmbo op een feestelijke locatie in gesprek met werkgevers en beroepsbeoefenaars. Het beroep staat in deze gesprekken centraal: wat houdt het vak in, en hoe ziet een werkdag er bijvoorbeeld uit? Als het klikt, kunnen de leerlingen een afspraak met u maken om langs te komen op de Doe-Dag.

De Doe-Dag vindt plaats op 19 maart. De jongeren die met u een afspraak (match) hebben gemaakt, komen op deze dag langs om een goede indruk te krijgen van uw bedrijf en beroep. U kunt ze bijvoorbeeld een dag laten meelopen, een casus laten behandelen of een opdracht laten doen. 

De projectleider van On Stage kan helpen om een zinvol en leuk programma te bedenken. 

Meer informatie

Wilt u meer lezen over VMBO On Stage? Bekijk dan de bijgesloten flyer. Ook vindt u meer informatie op de website van IJmond Zuid-Kennemerland On Stage.