Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Dag van de inclusie

Datum en tijd
Einddatum
Locatie
Telstar stadion

Inclusief werkgeverschap: de Dag van de inclusie

 

Dit evenement wordt georganiseerd door het WerkgeversServicepunt Zuid-Kennemerland en IJmond (WSP) in samenwerking met Onbeperkt aan de Slag en is speciaal georganiseerd voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking en werkgevers die voor hen open staan.

Afbeelding
speedje

Meet & Greet (live) 

In het Telstar stadion kunnen werkgevers kennismaken met gemotiveerde talenten met een arbeidsbeperking, o.a. met leerlingen uit het Praktijkonderwijs en Voortgezet Speciaal Onderwijs. Werkgevers kunnen vrijblijvend met hen de mogelijkheden verkennen om aan de slag te gaan als stagiair of als werknemer.

Doet u mee?
Wilt u als maatschappelijk betrokken werkgever van betekenis zijn voor werkzoekenden met een arbeidsbeperking? Dan wilt u deze dag zeker niet missen. Aanmelden voor de Meet & Greet kan binnenkort. 

Voor meer informatie kunt u wel alvast contact opnemen met Dennis de Hoop (0611959097) of Monique Beentjes (0633333452).