Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Agenda

Op zoek naar een volgende stap in je loopbaan?
Afbeelding
Jobon
Webinars, banenmarkten en andere evenementen gepubliceerd op Werk.nl
Afbeelding
logo
Bent u werkloos, zoekt u een nieuwe uitdaging of hebt u moeite met het vinden van de juiste mensen voor uw bedrijf? Dan zijn de Europese banendagen misschien iets voor u.
Afbeelding
Eures
VMBO On Stage is een landelijk initiatief met het doel om jongeren op het vmbo te ondersteunen in het opbouwen van hun (beroeps)netwerk.
Afbeelding
On stage ZKIJ
Je hebt de juiste opleiding en ervaring nog niet, maar je beheerst de Nederlandse taal beheerst en je bent gemotiveerd bent, dan kan je ervaring opdoen via de Techniektuin IJmond.     
Afbeelding
Docent en leerling in de techniek
Heb jij interesse om te werken in het voortgezet of middelbaar beroepsonderwijs? Kom inspiratie opdoen tijdens het Meet & Greet event.
Afbeelding
Ik word docent
Elke dag werken in vakantiesferen. Dichtbij het strand en altijd vrolijke vakantiegangers om je heen.
Afbeelding
logo
Wil je graag op Schiphol werken, ben je 18+ en houd je van een dynamische werkomgeving? Meld je dan nu aan voor de banenmarkt en kom kijken hoe leuk werken op Schiphol is!
Afbeelding
Afbeelding opleiding Vliegtuigtechniek
Durft u te denken in mogelijkheden? Hoe zit u hierin als werkgever? Gaat u ook voor een positieve blik en eerlijke kansen.
Afbeelding
logo
Een wereld aan kansen! Met meer dan 1 miljoen vacatures in het buitenland.
Afbeelding
Vrouw bekijkt website "West-Brabant werkt door"