Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Artikel

Stichting Digisterker

Stichting Digisterker ontwikkelt educatieve programma’s waardoor mensen zelfstandig, veilig en met voldoende zelfvertrouwen kunnen werken met de digitale diensten van maatschappelijke organisaties.

Afbeelding
Digitaal inloopspreekuur

Onderwerpen zijn onder andere: 

 • Werken met de e-overheid
  Overheidsorganisaties verwijzen burgers steeds vaker naar hun websites. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om zoeken van werk of om het doorgeven van een verhuizing. Vaak is hiervoor DigiD nodig. Om mensen met deze websites te leren werken, ontwikkelt Stichting Digisterker educatieve programma’s over de digitale overheid.
   
 • Digitale zorg
  Ook voor zorg en welzijn komen steeds meer digitale toepassingen beschikbaar. Deze toepassingen helpen burgers en zorgprofessionals om elektronisch met elkaar te kunnen communiceren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan online inzage in het elektronisch dossier, online afspraken en elektronische consulten.
   
 • Doe je digiding! – (v)mbo In de lesmodules wordt gewerkt aan het vergroten van kennis van de (overheids)wereld, het vergroten van digitale informatievaardigheden en competenties mediawijsheid en het vergroten van de woordenschat.

Meer informatie op: 
Stichting Digisterker – Op weg naar digitaal zelfvertrouwen