Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Artikel

Moeite met lezen en schrijven

In Nederland zijn 2,5 miljoen volwassenen laaggeletterd. Dat betekent dat ze moeite hebben met lezen, schrijven of rekenen. Ook hebben veel mensen moeite met digitale vaardigheden. Als jij hier moeite mee hebt ben je dus niet de enige. Niets om je voor te schamen dus! Wil je graag leren? Dan zijn er verschillende manieren om dat te doen. Bijvoorbeeld een cursus in een groep, of alleen met begeleiding van een taalmaatje. Vaak is dit voor jou gratis.

Voor meer informatie kun je het Taalpunt bezoeken, om te bespreken wat het best bij jou past. Je zit dan nog nergens aan vast.

Afbeelding
Pen en papier
Taalpunt Haarlem

Wil je meer informatie over taal in de regio? Bezoek dan de website van het Netwerk Basisvaardigheden

Meer informatie over hulp bij digitale vaardigheden vind je op de website van Digitaal Sterk. Ook hiervoor zijn er spreekuren die je kunt bezoeken. 

Handige links:

Afbeelding
Openingstijden taalpunt