Vergroot je kansen op de arbeidsmarkt

Volg onderstaande stappen als je wilt leren en werken. Ontdek wie je bent, wat je wilt en wat je kunt en Kies een beroep dat bij je past. Weet je wat jouw droombaan is? Wil je doorgroeien binnen je huidige baan? Hier vind je wat je kunt Leren en hoe je leren en Werken kunt combineren.

Artikel

Inloopochtend ZKIJ Werkt Door!

"ZKIJ Werkt Door" is er voor de inwoners van Haarlem, Zandvoort, Bloemendaal, Heemstede, Velsen, Beverwijk en Heemskerk en biedt extra ondersteuning aan mensen die dit nodig hebben om werk te vinden of te behouden.

Afbeelding
Vrouw met papier in haar hand is aan het bellen

Ondersteuning

Ondersteuning kan bijvoorbeeld door samen te kijken naar omscholingsmogelijkheden, naar kansen in een nieuwe sector of door je te helpen bij je sollicitatie. Ook ondersteunen ze werkgevers met advies over instroom, doorstroom en uitstroom van personeel. 

 

Inloopochtend

"ZKIJ Werkt Door" heeft ook een inloopochtend op twee locaties. Aanmelden is niet nodig. Je kunt gewoon binnenlopen voor een oriënterend gesprek.
 

Wanneer

Elke donderdag, 09.30-12.00 uur

  • Haarlem, Zijlsingel 1
  • Beverwijk, Stationsplein 48A

ZKIJ Werkt Door

"ZKIJ Werkt Door" is een samenwerkingsverband tussen Leerwerkloketten, gemeenten, UWV, onderwijs, Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB), vakbonden (FNV en CNV) en werkgeversorganisaties én is onderdeel van een landelijk dekkend netwerk van 35 regionale mobiliteitsteams (RMT’s). Voor meer informatie bekijk de website:

ZKIJWERKTDOOR